✔️Gratis frakt

Återbetalningspolicy

Är du inte nöjd med din beställning? Vi är ledsna och vill gärna höra vad vi kan göra för att göra dig nöjd.

Du kan returnera din beställning upp till 14 dagar efter mottagandet. Vi ser till att du får en ny försändelse eller att köpesumman krediteras ditt konto inom 5 arbetsdagar efter mottagandet av returen.

Enkla returer i 3 steg

Steg 1: Begär returformuläret via vår kundtjänst.

Steg 2: Skicka din beställning

Skicka varorna tillsammans med den ifyllda returblanketten till adressen på returblanketten. Se till att du förser paketet med en Track and Trace-kod. Som avsändare är du ansvarig och vi vill inte ha några missförstånd.

Steg 3: Ta emot en ny försändelse eller köpesumman på ditt bankkonto.

När vi har tagit emot paketet ser vi till att köpesumman är tillbaka på ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar eller att ditt nya paket har skickats.

Vem står för kostnaderna?

Köparen står för kostnaderna för att returnera varorna.

Vad händer om jag får en uppenbart defekt vara?

Om du får en defekt vara skickar vi en ersättningsprodukt kostnadsfritt.

När kan kunden förvänta sig en återbetalning?

En återbetalning sker inom 14 dagar från det att returen anlänt i form av en återbetalning av den ursprungligen valda betalningsmetoden.


Observera att när en beställning har gjorts kan den inte redigeras eller avbrytas före leverans.

Alla beställningar behandlas omedelbart för att säkerställa snabb leverans.

Konsekvenser av återkallelse

Om du återkallar detta avtal har vi betalat dig alla betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveranskostnaderna (med undantag för de extra kostnader som följer av det faktum att du har valt en annan typ av leverans än den billigaste standardleveransen som erbjuds av oss har), omedelbart och senast inom fjorton dagar i form av en återbetalning, på vilken vi mottog meddelandet om din uppsägning av detta avtal. Vi kan vägra återbetalning tills vi har fått tillbaka varorna. Tidsfristen är uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan perioden på 14 dagar har löpt ut. Du står för de direkta kostnaderna för att returnera varorna. Du behöver bara betala för eventuell värdeminskning av varorna om denna värdeminskning beror på en undersökning av kvaliteten,

Vi accepterar endast returer som är i perfekt och oanvänt skick.