✔️Pengarna tillbaka garanti! ✔️ Gratis frakt
✔️Pengarna tillbaka garanti! ✔️ Gratis frakt

Om Oss

Joa, vår håriga vän. Skuttar över livets väg, så bekymmerslös och obehindrad. Förra året begravdes vår söta och intelligenta border collie vid 17 års ålder.

Från den första stunden som han kom till oss, direkt från boet, vi blev förälskade och det var här vår kärlek till hundar började. Vi tog Joa till standen och till skogen varje dag och visst gillade han att springa runt!

 

Hundkärlek

Vad som startade med Joas ankomst har vuxit till en enorm passion för hundar. Känslorna man känner för sin hund kan inte uttryckas i ord. Vi skulle vilja dela vår passion och ändlösa kärlek för hundar genom Joa®.

Varje dag gör vi vårt bästa för att hitta bra varor för din hund och för dig som hundälskare, så att du kan uttrycka din kärlek för hundar.


✓ Auktoriserad nederländsk Joa®-förmedlingspunkt
✓ Garanti för lägsta pris
✓ Fri frakt
✓ 14 dagars betänketid
✓ Kundtjänst dag och natt
✓ Kunderna ger Joa:s produkter i genomsnitt 9,4/10.

Leveranstider

Vi har valt att låta dig köpa produkterna direkt från leverantören. De beställda produkterna skickas därför till dig direkt från leverantören. Detta gör att vi kan göra stora besparingar på kostnader för lagring, transport och förpackning.

Vi är alltså egentligen en mellanhand. Du köper direkt från leverantören och vi fungerar som mellanhand. Detta gör att vi kan koncentrera oss på att plocka och testa produkterna, på varumärket och på dig! För det är vad vi gillar!

Räkna därför med en genomsnittlig leveranstid på mellan 5 och 10 dagar.

Kvalitet

Alla produkter som vi erbjuder via vår förmedlingsplattform har testats grundligt och uppfyller fördefinierade kvalitetskriterier. Det finns ingen produkt på vår webbplats som vi inte tycker om att använda själva varje dag!

Mervärde

Vissa av våra produkter kan också köpas från kinesiska handelsplattformar, men enligt vår erfarenhet blir man som konsument inte alltid behandlad väl och språkbarriären hjälper inte heller. För att inte tala om garantier och återbetalningar.

Detta i kombination med att leverantören av de produkter du beställer från oss kör stora volymer genom vår plattform, så du njuter:

  • Garanterad leverans
  • Endast produkter av hög kvalitet
  • Snabbare leverans
  • Inte bra? Pengarna tillbaka!
  • Svensk dedikerad kundtjänst

Känn dig fri att titta runt på webbplatsen och vi hoppas kunna välkomna dig till vår hundfamilj snart.

Team Joa