✔️Pengarna tillbaka garanti! ✔️ Gratis frakt
✔️Pengarna tillbaka garanti! ✔️ Gratis frakt

Recensioner-erfarenheter

Kära hundälskare,

Negativa budskap på internet

Vi är medvetna om att det finns negativa inlägg på internet, vi tycker att detta är mycket irriterande men det beror på COVID-19. På grund av ett överflöd av beställningar har vi haft leveransproblem med hundbädden, detta har orsakat många negativa kundupplevelser. Vi finner detta mycket irriterande eftersom vi gör vårt bästa för att ge en bra service. Vi har återbetalat alla som drabbats av leveransproblemen med Dogbed Comfort.

Mäklarpart

Vi är en förmedlande part och finns till för att göra det lättare att göra beställningar till en säljande part utomlands, även känd som Dropship-modellen. Kunderna bestämmer naturligtvis var de lägger sina beställningar men det finns flera skäl att beställa via vår plattform, för detta hänvisar vi till vår sida om oss.

Skäliga priser

Priserna på produkterna på vår plattform är högre än priserna hos konkurrerande utländska aktörer. Det mervärde vi erbjuder (köpgaranti, snabbare leverans, garanterad leverans, nederländsk kundtjänst, kvalitetskontroller) i kombination med höga marknadsföringskostnader gör att vi behåller minimala marginaler på försäljningen av produkterna.

Som kund bestämmer du också om du köper din mjölk hos Albert Heijn eller ALDI, eller hur?

Erfarenheter och recensioner

Vi har extremt många nöjda kunder, men det är bara de negativa erfarenheterna som publiceras på internet, vilket ger en felaktig bild. Därför har vi delat med oss av några recensioner från nöjda kunder på den här sidan:

Joa® Natural lopp- och fästinghalsband

M. Gostynska - ⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket nöjd med fästingbandet, min hund kliar sig inte lika ofta som i början av dropparna jag had☺️Dus detta är godkänt. Tack.

M. Symons - ⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket nöjd med fästingbandet band. Tack. Min hund Areno är mycket nöjd med resultatet, det är vi också.

M.Schnitzler - ⭐⭐⭐⭐⭐

Fästingbanden fungerar bra, nästa gång igen. Särskilt praktiskt med den där klimatförändringen.

C.Slagwater - ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi köpte dessa fästingband till våra 4 katter och det fungerar verkligen super inga fler loppor och fästingar.

Arenda - ⭐⭐⭐⭐⭐

Super nöjd med fästingbanden. Det fungerar väldigt bra och håller många oönskade gäster borta från mina hundar. Observera att inget medel fungerar till 100 % så det gör inte heller det här bandet. Ändå har jag inte stött på en fästing eller loppor längre när de bar bandet.

P. Voerman-van de Velde ⭐⭐⭐⭐⭐

Vår hund har burit fästingbandet i en vecka nu och har inte sett en enda loppa. De två små hundarna bär inte bandet utan sover mot den stora hunden och har inte heller sett en loppa på dem.

B.Hoogerheide-Korenhof ⭐⭐⭐⭐⭐

Jag beställde fästingbandet, ibland har min hund en dag med loppor "avhopp" från andra hundar, dagen efter är han loppfri igen! Top sak! Barnen får sitta på det och det sitter bra! Fin och smal och stängningen sitter bra.

Andra Recensioner

T. Frijmann ⭐⭐⭐⭐⭐

Komplimanger till kundtjänsten: varje gång fick jag ett snyggt svar för att hjälpa mig och när jag returnerade min beställning var pengarna tillbaka på mitt konto inom några dagar. Snyggt!

R. Huisman ⭐⭐⭐⭐⭐

På rekommendation av min vän köpte jag en trimmer här för vår hund. Produkten levererades i tid så att jag omedelbart kunde testa den på vår fyrbenta vän. Produkten motsvarade beskrivningarna på webbplatsen. Underifrån är den verkligen tyst och lätt att demontera. Vår hund var tvungen att vänja sig vid den där "konstiga vibrerande saken" , men nu verkar den mycket solid.

M. van Ern ⭐⭐⭐⭐⭐

Under mitt sökande efter en buggy till min hund stötte jag på den här webbplatsen. Jag såg en i sortimentet som jag tyckte passade oss. Efter att ha beställt på sajten kom mitt paket inom en vecka. Buggyn är som förväntat (t.ex. lätt, lätt hopfällbar). Jag märker dock att det är bekvämare om jag förvarar den i bagageutrymmet efter att ha vikt den och inte på baksätet. Jag är nyfiken på hur länge produkten håller, men för tillfället är den bra.

I. van den Brink ⭐⭐⭐⭐

Min fyrbenta vän är ganska rastlös om jag lämnar honom ensam en längre tid. Så för att hålla min hund sysselsatt beställde jag en rolig leksak från den här sidans sortiment. Efter några dagar kontaktade jag kundtjänsten för att fråga om min beställning. Jag fick en vänlig kvinna som pratade bra med mig och kunde informera mig tillräckligt om statusen på min beställning. Till slut fick jag mitt paket i god ordning.

S.de Wit ⭐⭐⭐⭐

Beställde ett antal artiklar till påsk. Allt levererades i tid. En vara (Playball) visade sig vara trasig när den packades upp, vilket hanterades korrekt och snabbt av kundtjänsten. En ny skickades genast gratis utan att jag behövde lämna något bevis (dvs. returnera den trasiga).

S.Takkelenburg ⭐⭐⭐⭐⭐

Efter ett långt sökande hamnade jag hos Hondenmagazijn för min sele! Här hittade jag något fint i sortimentet och beställde det sedan. Efter en vecka mejlade jag kundtjänst för att fråga var mitt paket förblev. Deras kundnöjdhetsteam hjälpte mig då att svara på mina frågor och ta itu med några bekymmer jag hade. Inte långt därefter fick jag mitt paket.

N. de Waal ⭐⭐⭐⭐

Jag köpte 2 lopphalsband från dogmagazijn.co.uk men leveransföraren levererade dem inte i tid. Efter att ha kontaktat kundtjänsten fick jag en ny leverans utan extra kostnad. Kundtjänsten var tydlig i kommunikationen och jag kände att jag blev hörd.